Jachthavens Delft, de beste jachthaven van de regio!

Jachthavens Delft is een mooie  jachthaven gelegen in de omgeving van Delft!

Ik heb mijn boot nu sinds een jaar of 2 in jachthavens Delft gestald. De jachthavens Delft is een zeer betrouwbare jachthaven met een goede beveiliging en bewaking van de boten. Er zijn volop camera’s aanwezig die zijn aangesloten op een beeldscherm waar 24 uur per dag een bewaker achter zit die alles in de gaten houdt. Wanneer er iets gebeurd bij uw boot wordt u meteen op de hoogte gebracht. Toen ik afsprak met de eigenaar voor een kort gesprek over de mogelijkheden voor mijn boot was het onthaal meteen erg warm en vriendelijk. Ik kreeg dus ook meteen al een goed gevoel bij jachthavens Delft. Toen ik een rondleiding kreeg over het terrein en de voorzieningen zag waar ik gebruik van kon maken was ik al helemaal overtuigd dat ik mijn boot wilde stallen bij jachthavens Delft. Er was daar een toilet aanwezig die netjes onderhouden was, ook waren er douches en wasbakken. Er was een klein restaurantje waar ik wat kon eten en er was ook nog een kiosk aanwezig die van s morgens 7 tot s avonds 12 uur geopend was.