YAYA en wat er in de mode is

Veel vrouwen houden zich dagelijks bezig met wat er allemaal in de mode is. Ze vinden het interessant, ze vinden het leuk, het is hun werk of ze vinden het ontzettend belangrijk om er goed uit te zien. Dat mag allemaal, daar vinden we niets van. Waar we wel iets van vinden, is meegaan met de trends. Je hoeft je niet altijd te kleden volgens de laatste ontwikkelingen in de mode-industrie, maar het is wel belangrijk dat je een beetje met de tijd meegaat. Daar willen we je mee helpen en dat gaan we vandaag ook doen. We doen dat door de laatste trends in de mode toe te spitsen op YAYA. Dit kledingmerk heeft de laatste jaren écht een statement neergezet en is uitgegroeid tot een merk waar veel mensen van houden. Lees jij in deze blog mee over wat er in de mode is en hoe YAYA daar op inspeelt? 

Tijdloos en YAYA

Dit is misschien vrij verrassend, maar tijdloze kleding is hartstikke in de mode. Dit betekent dat kledingstukken langer meegaan, veel vaker gedragen worden en met veel gecombineerd kunnen worden. Tijdloze kledingstukken vind je in vele stijlen en dat is mooi, want ook die kun je weer met elkaar combineren. YAYA speelt hierop in door simpelweg door te gaan met wat ze al deden; tijdloze, kwalitatief hoogwaardige designs maken. Een blazer in een mooie stof, een hemdje of T-shirt van een zacht materiaal en in een kek kleurtje; je vindt het allemaal in de collectie van YAYA. Dit kun je combineren met andere kledingstukken van het merk, maar je kunt dat ook doen met kledingstukken van andere merken. Klein verschil, groot effect. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is iets dat je tegenwoordig overal terugziet, niet alleen in de kledingindustrie. Het is daarom superbelangrijk dat iedereen hierin meegaat. Niet alleen om meer klanten te trekken en in te spelen op wat mensen belangrijk vinden, maar ook gewoon om je steentje bij te dragen. YAYA doet dat al ontzettend lang. Ze maken kleding van stoffen die minder impact op de aarde hebben en ze produceren volgens een dermate gestroomlijnd proces dat er minder wordt uitgestoot. Daarnaast betalen ze iedereen eerlijke prijzen, maken ze spullen die langer meegaan en gooien ze niets weg. Dit maakt dat alles een veel minder grote impact heeft op mens en milieu. Wel zo netjes van YAYA, doe je daar ook aan mee?

Comfort en YAYA

Tegenwoordig is het ook zeer belangrijk dat alles lekker zit. Vroeger was dat ook belangrijk, maar deed men er niets mee. Ze gaven alleen om hoe het eruit zag en dat is ook prima, maar niet helemaal de bedoeling natuurlijk. YAYA zorgt ervoor dat je er goed uitziet én je comfortabel voelt. Kleding die lekker zit én je mooi laat voelen; het is ontzettend belangrijk. Zachte stoffen, mooie materialen en een lekkere pasvorm maken dit allemaal mogelijk! Daar mag je ze dankbaar voor zijn, want het is een belangrijke trend die zij mede mogelijk helpen maken.