Op welke zenders kun je sport kijken?

providers waar je voetbal kunt kijken

Ben je op zoek naar providers waar je voetbal kunt kijken? Dan kun je een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij Tele2, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Ziggo, Vodafone, KPN, Budget alles-in-1, Solcon, T-Mobile en YouFone. Deze aanbieders bieden je de mogelijkheid live voetbalwedstrijden uit allerlei competities en de samenvattingen ervan te kijken. Tevens kun je terecht bij reguliere Nederlandse zenders, zoals NPO 1 en RTL 7.

In dit artikel heb ik een handig overzicht voor je gemaakt van de beste providers waar je voetbal kunt kijken.

providers waar je voetbal kunt kijken

Bij welke providers kun je voetbal kijken?

Zie hieronder de zenders waar je terecht kunt om voetbal te kijken.

NPO 1: Op Nederland 1 wordt Studio Sport uitgezonden. Dit is een programma waarin de samenvattingen van de Nederlandse eredivisie worden uitgezonden. Op de vrijdag- en zaterdagavonden om 22:30 en op de zondagavond om 19:00 kun je hier voetbal kijken. Tevens kun je op NPO1, het WK en EK voetbal beschouwen.

NPO 3: Ook op de zender NPO 3 worden WK voetbalwedstrijden uitgezonden.

SBS 6: Op SBS 6 kun je live meekijken met oefeninterlands van het Nederlandse Elftal. Tevens kun je kijken naar de finale van de KNVB beker.

RTL 7: Aangezien dit de Nederlandse mannenzender is, is het niet gek dat hier regelmatig voetbalwedstrijden op worden uitgezonden. Als je op zoek bent naar een gratis zender om internationale voetbalwedstrijden te kijken uit de UEFA Europa Leaque, is RTL 7 dan ook een goede keuze. Je kunt hier terecht op speeldagen voor twee wedstrijden die worden beginnen om 19:00 en 21:05

Veronica: Ook op deze zender kun je voetbalwedstrijden en samenvattingen kijken, namelijk uit de UEFA Champions Leaque.

Eurosport: Via Eurosport kun je buitenlande voetbalcompetities bekijken. Denk bijvoorbeeld aan livewedstrijden uit de UEFA Women’s Champions League, Franse Lique 1 en de Amerikaanse MLS. Bijna alle EK’s en WK’s die worden gehouden onder jongeren zijn ook te volgen op Eurosport.

FOX Sports eredivisie: Op deze zender kun je de Nederlandse eredivisie volgen. Alle wedstrijden worden volledig uitgezonden en voorzien van live commentaar.

FOX Sports International: Zoals de naam al zegt kun je op deze zender internationale voetbalwedstrijden bekijken. Denk bijvoorbeeld aan Duitse, Turkse en Engelse competities.

Ziggo sport: Op deze zender vind je samenvattingen, praatprogramma’s en wedstrijden uit de grootste voetbalcompetities in het buitenland.