Sterke windschermen

Sterke windschermen

Van de zomer heb ik een beachbar geopend aan het strand. Het begint de laatste tijd al een stuk kouder te worden en de wind begint steeds harder te waaien. Want als je op het terras zit dan zijn die vlagen wind niet heel erg fijn. Ik had al van ooit die mobiele windschermen gekocht maar omdat het constant hard waait was dit ook niet ideaal.

Het perfecte bedrijfGypsy-terrasschermen-xterior (1)

Ik ben dus opzoek gegaan naar een bedrijf die deze windschermen zou hebben. Via de buurman ben ik bij Xterior terecht gekomen. Je hebt natuurlijk wel van die windschermen met van die boogjes en met van die vogeltjes er op. Omdat ik best een moderne huisstijl heb moest dit natuurlijk ook weer terugkomen in de windschermen (deze windschermen zijn namelijk het vooraanzicht van mijn bar).

Nadat ik op de website had gekeken, zag ik al dat ze bij Xterior van die hele moderne schermen hadden. Dit was precies waar ik naar opzoek was. Ik heb een afspraak gemaakt en tijdens deze afspraken zijn de maten opgementen en zou ik een offerte ontvangen.

Nadat ik de offerte had ontvangen heb ik de bestelling geplaatst. Binnen een aantal dagen had ik de windschermen al staan en wat zijn deze mooi!