Leuke tafeltennistafel buiten gevonden!

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar een tafeltennistafel buiten. Deze wil ik maar al te graag in mijn tuin laten plaatsen zodat de kinderen er enorm veel plezier mee zullen beleven. Ik wilde er wel voor zorgen dat de kosten niet al te hoog te wordt waardoor ik op het internet ben gaan zoeken. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Heblad waar ze diverse tafels hebben welke betaalbaar zijn.afgeronde-groene-tafeltennistafels-van-beton-p1

Ik heb daar natuurlijk wel even over nagedacht aangezien het er toch de vraag voor is of de kinderen er wel mee zouden spelen. Uiteindelijk met mijn man erover gehad en tot de conclusie gekomen dat we het gewoon moeten bestellen. Wanneer de kinderen er niet meer mee willen spelen konden we het gemakkelijk verkopen of gebruiken als tafel. Deze tafeltennistafel die we gekocht hebben bij hun op de website is in ieder geval een tafel waar we enorm veel plezier mee zullen beleven. Nu dat de kinderen ook weten dat er een tafel aankomt kunnen ze niet wachten om vriendjes uit te nodigen.