Kussenkisten voor een goede opslag!

ProPetto

Kussenkisten kom je steeds vaker tegen. Eigenlijk zegt de naam al waarvoor het gebruikt wordt. Echter kun je hier veel meer in opslaan als dat jij denkt! Voor een paar maanden terug waren wij eindelijk klaar met het renoveren van onze tuin. Dit heeft een tijdje geduurd, aangezien wij het volledig zelf hebben gerenoveerd. Nadat wij klaar waren met onze eigen werk, dan gingen wij naar huis om daar verder te gaan. Een zware periode, echter is het ons aardig goed gelukt!

kussenkistenTwee kussenkisten laten plaatsen

Een nieuwe loungeset werd er neergezet en de planten gingen in de pot. Hierdoor zag onze tuin er compleet anders uit. Precies hoe dat wij het beide in onze gedachten hadden! Alleen baalde ik steeds weer van de natte kussens. Die kon ik dan of buiten laten liggen of naar binnen doen en dan hopen dat de katten er niks mee doen. Enfin, uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hiervoor. Ik wilde namelijk dat alles netjes bij elkaar kwam te liggen, zo raakte ik ook niks kwijt.

Al vrij snel kwam ik terecht op de website van propetto.nl. Hier is het mogelijk om deze kisten te bestellen. Het handige hiervan is dat het netjes bij je thuis wordt bezorgd.