Goede service en mooie keuken van keukenwinkel Hoorn

De keuken in mijn koophuis was al best wat jaartjes oud en nog van de vorige bewoners, dus besloot ik dat het tijd werd voor een bezoekje aan de keukenwinkel Hoorn. De keuken vind ik de belangrijkste ruimte in een huis en ik was erg blij dat ik nu eindelijk mijn eigen droomkeuken kon kiezen. Door de jaren heen heb ik in een mapje op mijn computer inspiratie-afbeeldingen van keukens opgeslagen. Ik had dus al aardig een idee van hoe de nieuwe keuken eruit zou moeten komen te zien. Toch wilde ik graag even de showroom van Keuken Favoriet bezoeken, want wie weet zie ik daar wel nog meer moois!

Prachtige landelijke keuken, helemaal mijn smaak!

De keukenwinkel Hoorn is heel groot en superleuk om doorheen te lopen. Daarnaast vond ik dat de medewerkers ook erg aardig en behulpzaam waren. Ik liet bijvoorbeeld mijn mapje met voorbeeldkeukens zien die ik mooi vond en de medewerker begreep gelijk waar ik naar op zoek was. Uiteindelijk heb ik een prachtige landelijke keuken uitgekozen bij Keuken Favoriet, want deze stijl past goed bij de rest van het huis. Alles werd ter plekke gelijk voor me geregeld en er werden meteen duidelijke afspraken gemaakt over de bestelling, montage en afwerking. De keuken is inmiddels sinds een aantal weken in mijn huis gemonteerd en ik ben er echt blij mee!