Een vakantiewoning aan de kust kopen

Ik had een grote wens en dat was een vakantiewoning aan de kust kopen. Maar ik wist echt niet wat er allemaal bij komt kijken en waar ik voor informatie of begeleiding terecht kon. Tot ik bij toeval op de site van recreatieaankoopmakelaar.nl terecht kwam. Dat bleek later echt een schot in de roos. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de daadwerkelijk aankoop ben ik bij iedere stap fantastisch en vooral deskundig begeleid. Wat overigens heel fijn was want je weet echt niet als leek op dit gebied wat er allemaal bij komt kijken. Het is fijn dat er dan een echte expert op dit gebied met je meedenkt.

Mijn eigen vakantiewoning kopen

Ik ben superblij want het is gelukt. Een vakantiewoning aan de kust kopen ik had het nooit voor mogelijk gehouden. Echt een droom die is uitgekomen. Uiteraard was mij dat alleen nooit gelukt. Het was fijn dat er iemand je bijstaat die ruim voldoende expertise op het gebied van recreatie of vakantiewoningen. Nu wil een goede vriend van mij ook een vakantiewoning gaan kopen. Natuurlijk heb ik hem gelijk deze makelaar aanbevolen.