Daklekkage

Onlangs had ik een lekkage aan mijn platte dak. Ik was enigsinds in paniek en heb de eerste de beste gebeld die ik tegenkwam, die dakreparaties uitvoert. Dakinnovator.nl. heeft alles waargemaakt wat op de website staat. Zij waren snel ter plaatse en hebben binnen no-time mijn dak gerepareerd. Er zat dus een scheurtje in het dak wat ik als leek niet heb opgemerkt. Eigenlijk moet je het dak, vooral een plat dak, regelmatig laten controleren op scheurtjes, plooien en blazen. Dit ga ik zelf niet doen. Dakreparatie Delft is bevoegd om jaarlijks mijn dak te bekijken en conclusies te trekken. Ik heb geen zin meer om na een hoosbui te gaan staan dweilen.

Roofcheck

Dakinnovator.nl, heeft een prima manier van checken of uw dak geschikt is voor nieuwe innovatie. Roofcheck van het dak zorgt er voor dat je dak helemaal wordt gecontroleerd op dakconstructie en bedekking. De bevindingen zorgen voor een gedegen inspectierapport waar je uit kunt opmaken of het dak nog goed functioneert en
verschaft inzicht in de bestaande dakconstructie, met de daarop toegepaste afwerking. Dit ter voorbereiding tot eventuele oppervlakte ontwikkeling van het dak t.b.v. bijvoorbeeld energiedaken, groendaken, dakterrassen en leefdaken. Dakreparatie Delft, denkt aan het milieu en is scherp geprijsd. Kijk voor meer informatie op de website.