Architect bij de verbouwingen

Al jaren droom ik ervan het huisje dat ik kocht, in een zeer gezellige wijk gelegen, wat te verbouwen om wat extra ruimte te creëren voor een extra slaapkamer en berging. Ik
raakte geïnspireerd op een beurs over bouwen en verbouwen. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een architect verbouwingen die mij kon helpen om deze werken in een concept te gieten dat voldeed aan mijn verwachtingen.
Architect nodig?

Architect verbouwingen

Mijn zoektocht bracht mij tot bij architecten en interieurarchitecten bureau Baudoin, Van Alphen en Bergers. Ik surfte naar hun website en nam eens een kijkje onder de rubriek Woningbouw bij projecten. Daarna besloot ik eens contact op te nemen per mail. Al na enige tijd kreeg ik reactie en kon ik eens langsgaan om kennis te maken en meer informatie te vergaren over het bureau, de projecten en de werkwijze. Het was een interessante ontmoeting en boezemde mij vertrouwen in om met hen in zee te gaan.

Een uniek concept

De plannen die werden opgesteld spraken mij enorm aan en ik besliste dan ook om deze te laten uitvoeren. Enkele maanden geleden werden de werken afgerond. En het resultaat mag er zijn!