Met het 3D badkamerontwerp wist ik zeker dat het perfect zou worden

3d badkamerontwerp

Vaak kan ik mezelf best een goede voorstelling maken van hoe iets gaat worden. Maar bij de aankoop van de badkamer was het geweldig een 3D badkamerontwerp te hebben. Met het ontwerp kon ik me echt in de nieuwe badkamer wanen.

3d badkamerontwerp

Een beeld vanuit alle hoeken
Met het 3D ontwerp had ik een goed beeld van de nieuwe badkamer. De kleurstelling van de wand- en vloertegels kon ik zo goed beoordelen. Maar ook de plaatsing van badkamermeubels, het bad, de douche en de spiegel kwam voor mij tot leven. Met het ontwerp kon ik vaststellen dat de ruimte optimaal werd benut, terwijl er ook voldoende loopruimte over was. Zelfs de manier waarop de kranen zouden worden geplaatst en het handdoekenrek kon ik zien. Vanuit alle hoeken van de nieuwe badkamer had ik zo zicht op het eindresultaat. Met het 3D badkamerontwerp ging de nieuwe badkamer écht voor mij leven.

Mooi was ook dat ik het 3D ontwerp thuis op de tablet kon bekijken. Zo liep ik met het ontwerp de badkamer in. En was ik ervan overtuigd dat de nieuwe badkamer helemaal naar wens zou zijn.