Wil je een keer een nieuwsgroep proberen?

Wil jij eens een keer nieuwsgroep proberen op Usenet? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op de website van ViperNews. Met onze service kan je goedkoop gebruikmaken van Usenet. Bovendien kun je bij ons eerst gratis een nieuwsgroep proberen. Wij bieden je namelijk een service aan die je eerst 7 dagen gratis kunt uitproberen. Zo kom jij erachter of Usenet iets voor jou is.

Nieuwgroep proberen via een betrouwbare provider

Een nieuwsgroep proberen via ViperNews is dé manier om te weten te komen of je gebruik wilt maken van Usenet. De nieuwsgroepen op Usenet zijn een grote bron van informatie. Er bestaat een nieuwgroep over bijna elk onderwerp. Een groot pluspunt van Usenet is dat je hier bestanden kunt downloaden via een beveiligde omgeving. Natuurlijk heb je hier een betrouwbare provider voor nodig die je een Usenet pakket aanbiedt. ViperNews is zo’n provider. Bij ons kun je bestanden van nieuwsgroepen downloaden via een versleutelde SSL-verbinding.

Nieuwsgroep proberen via ViperNews?

Nieuwsgroep proberen via ViperNews? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website. Hier vind je meer informatie over de verschillende goedkope pakketten die wij aanbieden. Bij ons sluit je al een pakket af voor 1,79 euro per maand. Dit is geen actieprijs, maar een vast tarief dat wij het hele jaar hanteren.