Wegwerppallet, bijzonder handig

wegwerppallet

Wegwerppallet, handig voor een éénmalige vracht. Ben jij op zoek naar een goedkope manier om jouw goederen te vervoeren, kijk dan eens bij  Pallethandel Den Bosch. Hier hebben zij vele vlonders in voorraad staan. Het ene model is nog beter dan het andere. Je hebt hier de keuze uit drie modellen, het blokpallet, het éénmalige pallet en dan heb je ook nog het Europakket. Voor uitleg van deze soorten, kan je het beste zelf even lezen op de website van dit bedrijf. Wij waren op zoek naar een model die nog wel een keertje goederen kon vervoeren. Daarom wilden wij hier niet de hoofdprijs voor betalen.  wegwerppallet

Een wegwerppallet bij Pallethandel Den Bosch gekocht

Wanneer jij ook op zoek ben naar een wegwerppallet, kijk dan eens bij Pallethandel Den Bosch. Hier hebben zij altijd duizenden wegwerp pallets op voorraad. voordeel is dat deze zeker niet duur zijn, maar nog goed genoeg om te gebruiken. Eventueel kunnen deze vlonders na afloop worden verbrand of voor een ander doel worden gebruikt. 

Inmiddels zijn onze goederen al geleverd, de pallets hebben hun werk gedaan. Alles is netjes geleverd en zonder ook maar enige schade te hebben geleden. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de vlonders die wij via dit bedrijf hebben gekocht.