Ultrasoon reiniger

Wat is een ultra reiniger en wat reinigt het

Ultrasoon reinigen kan een handvat zijn dat echografie in gebruik heeft gewoonlijk van 20-40 kHz om een vloeistof te schudden. De echografie kan worden gebruikt met redelijk water, maar gebruik maken van een oplosbare fitting voor de vraag die moet worden gereinigd en het soort vuilscherm verbetert de impact. Het schoonmaken duurt regelmatig tussen de drie en zes minuten, maar kan ook langer zijn dan 20 minuten, afhankelijk van welk protest moet worden schoongemaakt. Ultrasoon reiniger wordt gebruikt om tal van verschillende soorten objecten schoon te maken.

Ze zijn gemaakt van een breed scala aan materialen

Een ultrasoon reiniger bestaat uit drie basiscomponenten: een tank, een generator en een transducer. Tank: Ultrasone reinigingsmachines zijn toegankelijk in een assortiment van tankgroottes. De maat van uw machine is afhankelijk van de maat en de hoeveelheid dingen die u mogelijk schoonmaakt. Generator: De besturingsgenerator verandert de elektrische vitaliteit van de bron in mechanische vitaliteit binnen het kader van geluidsgolven. Deze geluidsgolven bestaan uit miljoenen minuscule bubbels. Elke bel is gevuld met een vacuüminslag die implosie wordt genoemd. Terwijl de bubbels instorten op het ding wordt het geëvacueerd. Dit handvat wordt cavitatie genoemd. Transducer: De transducer is het belangrijkste basisonderdeel van een ultrasone reinigingsmachine. Door gebruik te maken van elektrische vitaliteit van de generator, creëert het geluiden op frequenties die het menselijk oor niet kan luisteren. Dit begint normaal gesproken rond de 40kHz.

Er zijn verschillende soorten ultrasoon reinigers

Mechanische reinigers: deze reinigers zijn van hoge kwaliteit en zijn voor gebruik op mechanisch niveau. Als zodanig zijn deze reinigingstanks groter of op maat gepland. Dus ook de generatoren zijn sterker, brengen meer controle over en de transducers zijn van een betere beoordeling. Tabletop Cleaners: Lab of tafelbladreinigers zijn toegankelijk in een assortiment van maten. Ze nemen minder ruimte in beslag. Ze bieden meestal meer versieringen om te helpen bij de schoonmaakoperatie. Kleine systeem: Deze systemen worden voor het grootste deel gebruikt in binnenlandse of kleine commerciële omgevingen. Ze bieden het nut van grotere systemen, maar met minder capaciteit.