Tips bij het kopen van een houten schuur met overkapping

Je wilt graag een houten schuur met overkapping kopen en in je tuin plaatsen. Niet alleen staat dit erg mooi en gezellig, je krijgt er ook opbergruimte bij en je kunt heerlijk onder de overkapping zitten! Maar waar moet je op letten bij het kopen van een houten schuur met overkapping? Wij geven je een paar tips in dit artikel.

Bereken het juiste formaat

Een houten schuur met overkapping neemt vaak aardig wat ruimte in beslag. Zorg ervoor dat de schuur straks ook in je tuin past en niet het grootste deel van de tuin in beslag neemt. Bepaal daarom van tevoren hoe groot de houten schuur maximaal mag zijn.

  1. Zorg voor voldoende opbergruimte

Je wilt natuurlijk wel straks alle spullen die je nu niet goed kwijt kan in de houten schuur met overkapping kunnen opbergen. Maar is de opbergruimte van jouw formaat schuur wel voldoende? Als je merkt dat dit niet voldoende gaat zijn, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zadeldak en een soort tweede verdieping maken in de schuur. Of je kunt ervoor kiezen om een deel van de spullen straks onder de overkapping op te bergen.