Tip voor een goede escape room in Nijmegen

Escape-room-Gelderland

Ben je op zoek naar escape room Nijmegen voor een leuke personeelsdag? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van escape room Gelderland. 

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Als je op het internet op zoek gaat naar escape room Nijmegen zul je erg veel zoekresultaten krijgen van zeer veel verschillende escape rooms. Nadat ik zelf een tijdje samen met een collega op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had  bezocht en met elkaar had vergeleken sprak ons de website van Escape Room Gelderland ons het meeste aan. De website van deze escape room is namelijk super overzichtelijk en bevat erg veel aantrekkelijke informatie. Op de website is onder andere een filmpje te vinden over hoe de escape room in elkaar zit en hoe het te werk gaat. Ook zijn de klanten beoordelingen van de voorgaande klanten op de website te vinden. Deze klantbeoordelingen sprak ons beide super erg aan waardoor we besloten om het idee aan onze andere collega’s voor te leggen. 

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimt

Een erg leuke en intensieve dag 

Onze andere collega’s leek het allemaal ook een erg leuk idee. Daarom besloten we ook om een bezoek aan deze escape room te brengen. We moesten in de escape room een aantal raadsels tegen een race tegen de klok zien op te lossen. We hebben allemaal een erg leuke en vooral zeer intensieve dag gehad. Daarom raden we deze escape room ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk personeelsuitje.