Sunshower voor in de badkamer

Badkamer

Een Sunshower is echt een uniek product. Toen ik hier voor het eerst van hoorde wist ik al direct dat ik deze wilde hebben voor in mijn badkamer. Ik ga namelijk graag onder de zonnebank. Alleen heb ik hier amper ruimte voor want het is natuurlijk nogal een groot en lomp ding. Als je geen extra kamers hebt, kun je dit bijna niet kwijt. Ik was dus al verder aan het kijken naar een alternatief. Dit heb ik gevonden in de Sunshower.

Sunshower

Met de Sunshower bespaar je tijd en ruimte

Als je toch een lekker bruin kleurtje wilt en je wilt genieten van de warmte van de uv stralen dan kun je ook kiezen voor een Sunshower. De naam zegt het al, dit is een product waarmee je kunt zonnen onder de douche. Het is dus eigenlijk een soort mini zonnebank voor onder de douche. Het werkt ook met uv straling, net als een normale zonnebank. Er wordt natuurlijk wel gebruik gemaakt van andere materialen zodat het veilig gebruikt kan worden in een natte ruimte. Met dit product bespaar je veel ruimte doordat je geen aparte zonnebank nodig hebt, maar ook tijd. Het is heel efficiënt om te bruinen terwijl je onder de douche staat. Zo heb je wel de voordelen van de zonnebank, de warmte is goed voor je lijf en spieren en door de uv straling maak je extra vitamine D aan waardoor je weerstand wordt vergroot.

Douche

6 verschillende modellen

Je kunt dit product eenvoudig online bestellen in de webshop van Bodyfit. Er zijn zes verschillende modellen met elk hun eigen specificaties en kenmerken. Op de website kun je al deze kenmerken lezen en zo bepalen welk model het beste past bij jouw wensen. En natuurlijk ook wat past binnen jouw budget want elke variant heeft een ander prijskaartje.