Shirt borduren? Dit is de beste keuze

shirt borduren

shirt bordurenEen shirt borduren is heel erg handig om ervoor te zorgen dat jouw personeel goed te onderscheiden is van de klanten. Soms kiezen winkels ervoor om alleen maar met kleuren te werken, maar dat kan nog wel eens voor onduidelijkheid zorgen. Het gebeurt nog wel eens dat de verkeerde wordt aangesproken voor het stellen van een vraag en vaak voelt men zich hier opgelaten door. Een volgende keer durven zij dit dan niet meer en dat wilde ik heel erg graag voorkomen. Ik vind het namelijk ongelofelijk belangrijk dat iedereen zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Laat hier een shirt borduren

Om die reden ben ik dus gaan kijken naar de mogelijkheden met betrekking tot shirts borduren. Hierbij kwam ik vrijwel direct uit bij Van Dongen Met De Kroon. Hierover had ik via een vriendin ook goede verhalen over gehoord en daarom had ik veel vertrouwen in hun producten. Toen ik contact opnam om mijn vragen te stellen, werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen. Alles werd goed beantwoord en ik wist na dit gesprek precies waar ik aan toe was. Toen heb ik ook de bestelling geplaatst en deze werd al snel geleverd. Ik kan deze onderneming echt aan iedereen aanraden!