Schuldsanering bedrijven Huizen

schuldsanering bedrijven Huizen

Schuldsanering bedrijven Huizen, daarvoor kan je bij Oxyz terecht. Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren al meer bedrijven geholpen met de financiële situaties. Veel bedrijven zijn hierdoor van de ondergang gered. Ook ons bedrijf heeft veel te danken aan deze schuldhulpverlener. Jaap Tol is zijn naam en heeft heel veel voor ons kunnen betekenen. Doordat wij in eerste instantie een faillissement aan wilden vragen heeft hij ervoor gezorgd dat wij hiervan af zijn gestapt.

schuldsanering bedrijven Huizen

Lees hier meer over de schuldsanering bedrijven Huizen

Een faillisement betekend vaak dat er beslag wordt gelegd op alle goederen die ook maar enige waarde kunnen hebben. Hier worden dan ook een auto of machines aan toegevoegd. Vooral wanneer jij dan afhankelijk zal zijn van een auto of een machine, dan heb jij echt een probleem. Gelukkig heeft de schuldhulpverlener van Oxyz ons hierop gewezen. Hierdoor hebben wij, nadat wij uit de schulden waren gekomen, een herstart kunnen maken. 

Dankzij Oxyz hebben wij weer kijk op een zonnige toekomst. Een toekomst met een eigen bedrijf die geen schulden meer heeft. Ook hoeven wij ons geen zorgen meer te maken dat er nog schuldeisers bij ons aan kunnen kloppen, want in de loop van de jaren hebben wij alles tot op de cent nauwkeurig terug kunnen betalen. Ons nieuwe bedrijf is dan ook met een schone lei begonnen.