Melkveehouderijen op Facebook.

Melkveehouderijen kunnen verschillende dieren houden, denk hierbij aan koeien, geiten of schapen. Vaak is het voor mensen een uitje om een melkveehouderij te bezoeken. Ze kunnen dan bij de dieren kijken, de dieren knuffelen en de producten proberen die in de melkveehouderij worden geproduceerd. Vaak zoeken mensen eerst online naar welke melkveehouderij ze graag heen willen. Daarom is het voor een melkveehouderij belangrijk om online goed vindbaar te zijn en zich goed te profileren. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van social media, zoals Fcacebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor melkveehouderijen?

Facebook is een is een social media platform waar bijna iedereen wel bekend mee is. Jong en oud maken er gebruik van. Het is een platform dat gemakkelijk is om te gebruiken. Facebook kan gebruikt worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht zo veel mogelijk mensen bereiken. Een melkveehouderij kan hier bijvoorbeeld plaatsen over de manier waarop zei werken, met de dieren omgaan of evenementen die zij organiseren om bijvoorbeeld bij de dieren te kijken en met de dieren te knuffelen. Op deze manier krijgen de klanten een goed beeld van de melkveehouderij.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen die de melkveehouderij op Facebook zijn tegengekomen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de dieren, de manier van werken of over de producten. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Wanneer er een specifieke vraag gesteld of er bijvoorbeeld een grote groep langs wil komen zullen de chatspecialisten de wensen uitvragen en de vraag doorzetten naar de melkveehouderij zelf. Chatkracht staat 7 dagen per week, 72 uur voor u klaar om de binnen komende vragen van klanten te beantwoorden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via de live chat.