Meer verdienen dankzij RealGen

RealGen

RealGen

Toen ik in contact kwam met RealGen wist ik nog heel erg weinig van alles wat zij mij te bieden hadden. Ik kwam hier terecht door een van mijn medewerksters. Haar vriend had dit bedrijf in zijn werk leren kennen en was hier ongelofelijk enthousiast over. Nu is het zo dat wij eigenlijk een nieuwe website nodig hadden, maar niemand bij ons had hier ervaring mee. Het is vaak erg duur om dit uit te besteden en daarom was ik hier best terughoudend in. Toch werd ik nieuwsgierig van dit verhaal en daarom ben ik even bij hen online gaan kijken. Hier zag ik direct allerlei diensten die voor mij heel erg handig zouden zijn.

De juiste beslissing

Inmiddels is het alweer een maand of twee geleden sinds het eerste gesprek wat ik met RealGen had. Hierna ben ik direct met hen in zee gegaan en heb ik ervoor gekozen door hen mijn SEO te laten bijhouden. Hier plukken wij nu echt de vruchten van, want het aantal klanten groeit dagelijks nog. Dat betekent niet alleen dat wij meer medewerkers kunnen aannemen, maar ook dat de omzet stijgt. Dat is het grootste voordeel hieraan en ik ben dan ook onwijs blij met de keuze die ik destijds heb gemaakt.