Markiezen nabij Den Bosch uitzoeken

markiezen nabij Den Bosch

Markiezen nabij Den Bosch, in Best uitzoeken. Dat is een bezigheid, waar ik momenteel mee bezig ben. Sinds kort hebben wij een kleine boerderij gekocht en waren dus op zoek naar zonneschermen. Je hebt zoveel modellen, maar niets wat bij ons huisje past. Wij waren op zoek naar nostalgische schermen. Vroeger zag je deze vaak aan de gevel bij een hotel of een restaurant hangen. Deze luifels zijn gebogen en dat maakt het juist zo leuk. Daar waren wij naar op zoek, maar dat was best wel moeilijk. Tot wij een tip kregen om eens naar de showroom van Das & Vlassak te gaan. 

Zeer mooie markiezen nabij Den Bosch gekocht

markiezen nabij Den BoschDe tip die wij kregen om naar Das & Vlassak te gaan, hebben wij van harte aangenomen. Hadden wij dat maar eerder gedaan, want hier hebben zij een zeer groot assortiment aan zonweringen. De mooiste modellen kregen wij hier te zien. Daar hingen dus ook de modellen tussen waarna wij op zoek waren. 

Inmiddels is ons huisje voorzien van de mooiste zonwering. Behalve dat het de zon tegenhoud, staat het bijzonder mooi. Wij zijn zeer tevreden over de service en het materiaal waar de zonwering van gemaakt is. Zeker een aanrader om een bezoek aan deze winkel te brengen.