Loungebank voor ons dakterras

Lekker tot rust komenloungebanken

Wij maakten nooit veel gebruik van ons dakterras, tot ik vorig jaar een mooie loungebank heb gekocht. Sinds ik dat gedaan heb, maken wij er met goed weer bijna dagelijks gebruik van. Ik zit er zelf vaak om bij te bruinen en mijn kinderen eten er met hun vrienden. Het is de ideale plek om lekker tot rust te komen, want je ziet geen enkele buren en zij kunnen mij ook niet zien. De privacy die erbij komt kijken, maakt dat wij er inmiddels vaker zitten dan in onze tuin. Daar hebben wij namelijk nog wel wat inkijk en dat voelt toch minder prettig.

Zwembad op het dak

Voor komende zomer zitten wij eraan te denken om nog een loungebank te kopen en misschien ook wel een zwembad. Momenteel kunnen er 2 mensen tegelijk zonnen, maar we wonen met 4 dus eentje meer zou geen kwaad kunnen. We hebben er de plek voor, dus dat scheelt. Ook gaan we er een klein opblaasbaar zwembad neerzetten, zodat afkoelen een stuk makkelijk word. Ik zou het iedereen aanraden om bij Dutch Riviera te kopen, ze hebben er echt verstand van en beantwoorden al je vragen professioneel. Wij gaan onze nieuwe ook zeker daar weer aanschaffen!