Een super actief bedrijfsuitje in Utrecht

Actief bedrijfsuitje Utrecht

Het vinden van een Actief bedrijfsuitje Utrechtactief bedrijfsuitje in Utrecht hoeft voor jou niet moeilijk meer te zijn als jij dit artikel leest. Een tijdje geleden vroeg mijn baas mij om eens te gaan kijken wat wij met het hele team konden gaan doen. Er waren de afgelopen tijd een aantal nieuwe mensen aangenomen en hij wilde graag dat wij hiermee meer een band zouden krijgen. Binnen onze onderneming is samenwerking van groot belang, dus daarvoor zou dit een hele goede oefening kunnen zijn. Ik ben gewoon eens op internet rond gaan kijken of ik iets tegenkwam wat mij aansprak. Vrijwel direct kwam ik op een website terecht over boksen. Dit leek mij zelf heel erg leuk en het is voor bijna iedereen ook nieuw.

Een dag plezier

Ongeveer 2 maanden laten was het zover en gingen wij naar dit actieve bedrijfsuitje in Utrecht. We hadden nog een grote bus geregeld, dus iedereen kon meerijden vanaf ons kantoor. Die hele rit was al onwijs gezellig en ook de teambuiling was heel leuk. Dit is echt iets wat ik iedereen kan aanraden om eens te doen met zijn of haar medewerkers. Naderhand zijn wij nog lekker gaan eten en dat was een afsluiting van een dag vol vermaak.