De camping voor iedereen

Camping De Leistert in Limburg

Of je nu 8 of 80 bent, camping De Leistert in Limburg is de camping voor elke leeftijd. Niet voor niets zijn er vele mogelijkheden om te overnachten, sta je liever op een kampeerveld of wil je heerlijk genieten in een van de luxe bungalows? Op de Leistert kan het allemaal, wil je wel de sfeer van kamperen maar toch ook luxe zoals thuis? Zelfs glamping Nederland is mogelijk, kom met je eigen kampeermiddel of huur een van de mogelijkheden op het park.

Eten en drinken op het park

Natuurlijk mag de inwendige mens ook niet vergeten worden tijdens de vakantie, zowel voor een snelle hap als een uitgebreidt diner kun je terecht op camping De Leistert in Limburg. In de overdekte plaza kun je zowel bij de snackbar een heerlijke snack halen, als in een van de restaurants een uitgebreid diner nuttigen met het hele gezin. Aan de kinderen is ook gedacht, met een kindermenu genieten zij ook in het restaurant. Eet je liever thuis in de tent of bungalow, dan is er ook een supermarkt waar je boodschappen kunt halen.

Camping De Leistert in Limburg

Speelmogelijkheden voor de kinderen

Natuurlijk wil je als je met het hele gezin op vakantie bent dat de kinderen iets te doen hebben, op camping De Leistert in Limburg hoef je hier zeker geen zorgen over te hebben. Of het nu met bakken uit de hemel komt, of het is heerlijk zonnig zomerweer er is altijd wel iets te doen. Het klushuis waar kinderen kunnen klussen, of gaan ze met Pluck & Pien mee op avontuur? Ook op de camping zijn er meer dan voldoende speeltuinen binnen en buiten, waar kinderen zich uitstekend vermaken.