Beste dartbord online bestellen

beste dartbord

Het beste dartbord vinden is misschien lastig. Op deze website heb je in ieder geval een ruime keuze, zodat je het beste dartbord voor jou kunt uitkiezen. Het beste dartbord voor de professionele darter is natuurlijk heel anders dan het beste dartbord voor je kinderen bijvoorbeeld. Andere aspecten zijn dan van belang, zoals de veiligheid. Wat je ook nodig hebt, er is op deze webshop vast een dartbord te vinden dat past bij wat jij wil of nodig hebt. Of dat nu voor thuis, de dartclub of de kantine van de sportclub is. 

Meest populaire dartborden

Twee van de meest gekochte dartborden zijn de Winmau Blade 5 en de Unicorn Eclipse HD2. Je kunt daaruit halen dat deze misschien wel tot de categorie beste dartbord horen. Hierop speel je met steeltip dartpijltjes, dus de meest standaard scherpe pijlen. Er zijn ook zogeheten trainingsborden. Hiermee kun je goed leren richten met je pijltjes, omdat er meer precisie nodig is om de triples en doubles van het bord te raken. Het verschil tussen recreatie en professionele dartborden zit hem in de bedrading en de sisal van de dartborden. 

beste dartbord

Elektrisch, professioneel of betaalbaar

Het beste dartbord voor jou kan misschien wel heel ergens anders mee te maken hebben. Met een magnetisch dartbord zorg je bijvoorbeeld voor veilig darten, wat uitkomt wanneer er kinderen in de buurt zijn. Voor een ander is een elektrisch dartbord misschien het beste dartbord. Deze houden automatisch de score bij doordat het bord registreert waar de pijlen gegooid worden. Het beste dartbord voor steeltips is waarschijnlijk een professioneel bord. Maar als je vooral voor het plezier af en toe een pijltje wil gooien, ben je prima af met een minder duur bord. Je vindt het beste dartbord voor jou op deze site