Telefoon antwoord service

Telefoon antwoord service

Een telefoon antwoord service is een uitkomst wanneer je op ieder moment van de dag goed bereikbaar wilt zijn. Zelf ben ik fysiotherapeut en onlangs heb ik mijn eigen praktijk geopend. Pas na een tijdje kwam ik erachter hoe lastig het was om mijn afspraken te combineren met de kantoorwerkzaamheden. Met name over mijn telefonische bereikbaarheid maakte ik mij zorgen. Ik ging eens op zoek naar mogelijkheden en kwam gelukkig terecht op de website van Bofa Telefoonservice.

Telefoon antwoord serviceFlexibele en aangename service

Bofa Telefoonservice biedt een flexibele, professionele telefoon antwoord service. Wanneer je aan het werk bent en even niet op kunt nemen, kun je de telefoon doorschakelen naar een telefonist(e) van Bofa. Zij staan jouw klanten vervolgens goed en vriendelijk te woord. Ik moet zeggen dat ik hier in het begin mijn twijfels over had. Ik was bang dat er miscommunicaties en dergelijke zouden ontstaan. Echter is dit totaal niet het geval. De telefoniste maakt altijd netjes notities van de gesprekken en ze denken altijd actief mee met mijn klanten. Ik hoef zelf nergens achterraan te zitten en heb altijd een goed overzicht van wie er gebeld heeft en waarom. Mocht het nog nodig zijn, dan kan ik zelf actie ondernemen op de momenten dat het mij uitkomt. Kortom, voor minder stress en een optimale telefoon antwoord service moet je bij Bofa zijn!